# Tegel & Marmerwerken
# Binnenhuisrenovaties
# Egaliseren & Polieren van marmer
# Chapewerken

Meer dan
30j ervaring!

Welkom bij Renzo Borioni Cobra bvba

Welkom op de website van Renzo Borioni Cobra uit Wommelgem. Op zoek naar een vakman voor de afwerking van uw woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij u een uitstekende service op maat bieden en een degelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Zaakvoerder Renzo Borioni voert tezamen met zijn team alle werken uit. Hij is tevens uw enige contactpersoon en komt steeds persoonlijk langs voor hij een vrijblijvende offerte opstelt, om verrassingen achteraf te vermijden.

Op de volgende pagina’s komt u meer te weten over onze diensten:

Het (ver)bouwen van een woning is een serieuze investering. Bijgevolg is het voor ons erg belangrijk dat klanten tevreden kunnen terugblikken op onze samenwerking. Wij zorgen er daarom voor dat wij u steeds grondig over de mogelijkheden informeren en gebruik maken van duurzame materialen. Als geregistreerd aannemer kunnen wij u bovendien een voordelig btw-tarief aanbieden bij renovatiewerken.

Wij zijn hoofdzakelijk actief in de regio Antwerpen, maar we werkten onder andere ook al aan de kust, in de Ardennen en in Brussel.