Met tegels kunnen wij meer dan u denkt

Schakel Renzo Borioni Cobra uit Wommelgem in voor al uw tegelwerken. Wij zullen u een ruimere keuze bieden dan u nu voor mogelijk acht.

Wij staan in voor zowel kleine als grote werken. Het maakt dus niet uit of het gaat over de 2 m² achter uw kookfornuis of de hele woning … wij doen het allemaal! Alle werken worden uitgevoerd van a tot z: vanaf het uitbreken van de oude vloer tot het plaatsen van de chape en de vloer- en/of wandtegels.

De keuze van het materiaal (bv. natuursteen, keramisch … ), het formaat en de plaatsingswijze (met mortel of lijm) is volledig vrij. Uiteraard staan wij u graag bij met professioneel advies hieromtrent, en wijzen wij u op de vele keuzemogelijkheden. Dankzij onze goede samenwerking met diverse leveranciers geniet u van een uitgebreid aanbod en een vlot verloop van de werkzaamheden.

Op zoek naar iets bijzonders? Wij zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van Marokkaanse cementtegels en zelliges. Het plaatsen van deze prachtige maar erg poreuze tegels vraagt heel wat vakkennis, die wij u met al onze ervaring zeker kunnen bieden. We werken hiervoor samen met twee speciaalzaken uit Antwerpen.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.
U kan ons ook inschakelen voor andere renovatiewerken.


Back to Top